Meer resultaten voor effect

effect
Effect vzw De sociale kaart.
Effectis een Lokale Diensten Economie-bedrijf LDE met verschillende erkenningen binnen het LDE-decreet.De projecten De Speelhoek, Klusjesdienst, Energiesnoeiers Zuid-West-Vlaanderen en Buurtsport vormen de organisatie. Deze vier projecten worden aangestuurd vanuit Kortrijk.Vzw Effect wil laagdrempelige diensten en werk aanbieden als antwoord op maatschappelijke behoeften, met bijzondere aandacht voor kansengroepen. Vzw Effect biedt laagdrempelige diensten aan, betaalbaar en op maat.
effect Nederlands woordenboek Woorden.org.
afwijking van een bal als gevolg van de draaiing om z'n' eigen as. het nut, de invloed of het gevolg vb: het effect van laat naar bed gaan is dat je s morgens moeilijk wakker wordt Synoniem: werking waardepapier als bewijs dat iemand ge.
Effect Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Effect of met Effect in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Effect inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Effect en verwijzingen daarnaartoe.

Contacteer ons