Zoeken naar analyseren

analyseren
Analytisch vermogen: analyseren en analysevaardigheden.
Waarschijnlijk kunt u dan vanuit een bepaalde helicopterview situaties of vraagstukken analyseren. U hebt de intelligentie om hoofd en bijzaken goed uit elkaar te halen. Uit een reeks aan informatie of feiten kunt u de rode draad halen. U ziet snel logische verbanden.
4. Informatie analyseren - Het CCV.
Welke resultaten leverde de huidige aanpak op en welke niet? Om informatie te analyseren, bestaan er twee analyseniveaus: globale- en diepte-analyse. Beide niveaus bieden handvatten voor de ontwikkeling van een aanpak op maat, maar de diepte-analyse maakt gebruik van meerdere methodieken en benut voorheen-niet-beschikbare bronnen.
Analyseren.
Omgaan met macht. U bent hier: Home Functioneren Professionele vaardigheden Rationeel denken Analyseren. Analyseren of: analytisch denken is het systematisch ontleden van een complex probleem in zijn elementen. Dat wil zeggen.: verschillende relevante aspecten en deelproblemen van een probleem onderscheiden.
Analyseren de betekenis volgens Redactie Ensie.
Al deze gegevens moeten dus zeer nauwkeurig bekeken en bestudeerd worden, om tot een uiteindelijk oordeel te kunnen komen. Mensen gebruiken het woord uiteenrafelen ook wel eens in plaats van analyseren. Dit woord laat goed zien waar het bij analyseren om draait, want er moet gekeken worden naar alle kleine onderdelen die samen een geheel vormen.
Betekenis Analyseren.
Analyseren heeft betrekking op goed nadenken en dingen willen en kunnen onderzoeken. Iemand die goed is in analyseren noem je ook wel een analyticus. Loraine 2 augustus 2011. analyseren werkwoord; analyseerde, heeft geanalyseerd aan een analyse onderwerpen; ontleden, ontbinden Bron: vandale.nl.
Analyseren 8 definities Encyclo.
iets grondig onderzoeken en erover nadenken Voorbeeld: gegevens verzamelen en deze analyseren. Gevonden op https//www.woorden.org/woord/analyseren.: 1 Analyse 2 Bestuderen 3 Nauwkeurig onderzoeken 4 Onderzoeken 5 Ontbinden 6 Ontleden 7 Uiteenrafelen 8 Uitrafelen. Gevonden op https//www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Analyseren/1.: Analyseren is het grondig onderzoeken en het ontleden van iets.
Synoniemen van analyseren; ander woord voor analyseren synoniemen.net.
analyseren, bekijken, beoefenen, doorlichten, exploreren, instuderen, leren, onder de loep nemen, onderzoeken, ontleden, opnemen, overdenken, overpeinzen, overwegen, studeren, uitpluizen, verkennen ontleden ww.: analyseren, onderzoeken, ontbinden, trancheren, uitpluizen doorlichten ww.: analyseren, bestuderen, checken ontbinden ww.: woordverbanden van analyseren grafisch weergegeven. bij andere sites.:
werkwoord analyseren vervoegen.
wij zullen geanalyseerd hebben. jullie zullen geanalyseerd hebben. zij zullen geanalyseerd hebben. Onvoltooid verleden toekomende tijd ovtt. ik zou analyseren. jij zou analyseren. hij zou analyseren. wij zouden analyseren. jullie zouden analyseren. zij zouden analyseren. Voltooid verleden toekomende tijd vvtt.
Analyseren.
Vaak wordt ook het kritisch lezen van een tekst, om er elementen uit te halen die nodig zijn om een antwoord op een vraag te geven, analyseren genoemd. Hier is echter eerder sprake van leesvaardigheid, dan van analyseren. Hieronder staan handelingswerkwoorden die gebruikt kunnen worden bij het formuleren van opdrachten die betrekking hebben op analyseren.
analyseren WikiWoordenboek.
We moeten dit probleem nauwkeurig analyseren, daarna kunnen we pas oplossingen zoeken. Door tijdelijk afstand van je vertrouwde leven te nemen en door zonder je partner op pad te gaan, krijg je tijd en ruimte om je leven vanuit een fris perspectief te bekijken, om de keuzes die je hebt gemaakt te analyseren en de tijd die voor je ligt te overdenken.

Contacteer ons