Resultaten voor gucci

gucci
Gucci Wikipedia.
Het is vaak een prooi geweest voor het Franse concern Louis Vuitton Moët Hennessy, maar Gucci heeft hier meerdere malen aan kunnen ontsnappen. Zo werd de Gucci Group een beursgenoteerd bedrijf in 1995, genoteerd aan Euronext Amsterdam primair en aan de New York Stock Exchange.
Gucci Parfum For Her For Him Planet Parfum.
Parfum voor haar. Gucci werd in 1921 in Florence opgericht en is een van s werelds meest toonaangevende luxe modemerken met een gerenommeerde reputatie op het gebied van creativiteit, innovatie en Italiaans vakmanschap. Gucci maakt deel uit van de KeringGroup, een wereldleider in kleding en accessoires die een portefeuille van krachtige luxe, sport en lifestyle-merken bezit.
Gucci haalt Elton John vanonder het stof Het Nieuwsblad.
Het Italiaanse modehuis Gucci heeft een capsulecollectie gelanceerd die de naam The Levon Lineup draagt. Levon is een single van Elton John uit 1971 en die platenhoes is te zien op een T-shirt, trui en twee tassen van het label.
Afgehakte hoofden van Gucci zijn een trend op Instagram Het Nieuwsblad.
Steeds meer mannen in het roze: bontgekleurde beroemdheden maken een statement. Tien dingen die je nu al moet weten over House of Gucci. Israël verbiedt als eerste land ter wereld de verkoop van bont. Zien: de historische samenwerking tussen luxemerken Gucci en Balenciaga.
GUCCI ICI PARIS XL.
De Gucci parfums zijn een integraal onderdeel van het Gucci portfolio met onder andere Gucci Bloom, Gucci Bamboo en Gucci Guilty. Over Gucci Alle damesgeuren Alle herengeuren Alle producten. GUCCI GUILTY FOR HIM. GUCCI GUILTY FOR HER. Verfijn de selectie.

Contacteer ons